• Bestel nu jouw SpeedDryer en droog je was deze zomer supersnel!
  • Wegens overweldigend succes drie weken levertijd
  • Gegarandeerde levering

RETOURNEREN

RETOURTERMIJN

Een retour dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden aangemeld. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan de kosten van de retour gestuurde artikelen gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SpeedDryer worden geretourneerd.

IN GEVAL VAN SCHADE OF DEFECT

Neem contact op met de klantenservice via support@speed-dryer.com, we kijken dan samen naar een oplossing.

RETOURPROCEDURE

Voor het retourneren van de SpeedDryer kun je gebruik maken van onderstaande button. Je wordt dan door het retourproces geleid.

Retourneren

Let op dat alle gegevens correct worden ingevuld, anders kan het langer duren voordat het aankoopbedrag weer op je rekening staat.

Wil je weten waar het dichtstbijzijnde DPD punt zich bevindt, klik dan op onderstaande link :
DPD: DPD Servicepunt

Als het product door ons in goede staat retour is ontvangen, vindt de terugbetaling doorgaans binnen 3 werkdagen plaats. NB: nadat wij onze betaalprovider opdracht hebben gegeven de betaling te retourneren kan het tot 2 werkdagen duren voordat het aankoopbedrag daadwerkelijk op je bankrekening, credit card of PayPal account staat.